Nyheter 2013

Julia hade stora förväntningar här nere i Flyinge. I värmuppklassen var banan rätt hal så där kom Julia & Annie 4a. Dem 2 första rundorna var dagen efter, banan skulle hoppas 2 gånger och första rundan fick dem ett skitpet men runda nr 2 fick dem 0fel. Den dagen var laghoppning inblandat i resultaten så där med fick sverige ett NM Silver. Dagen efter var det dags för sista dagen och även finaldagen. Även idag skulle dem hoppa 2 rundor fast två olika banor, Annie var pigg o laddad efter alla dessa språng hon har hoppat under dessa tre dagar. Första rundan fick hon också där ett skitpet som lika väl kunde ligga kvar och i andra rundan en helt annan bana fick nolla. Julia och Poetic Annie slutade på 8fel totalt och där med kom 5a i NM! Julia är inte helt nöjd med de resultatet eftersom det är hennes sista NM på ponny och bommarna kunde ändå ligga kvar, så typiskt. Men vi i familjen är ändå nöjda för Julias o Annies presstation. 

I måndags den 3 juni fick vi reda på att Julia & Poetic Annie blev uttagna till NM Laget iår också. Detta året går NM på hemmaplan alltså på Flyinges gräsbana!

 

För mindre än 2 veckor sedan fick Julia en storhäst, Annies gamla ägare har slutat rida och då ville dem att Julia skulle ta över hästen också. Så idag den 21 juni var det dags att debutera storhäst när Julia bara har haft henne i mindre än 2 veckor. 

Julia och Gakenda som hon heter startade sin debut med att få 4fel i 110, fick ett stop på 1an och igentligen skulle resan av denna helgen redan vara slut där men Julia gick in i 120 klassen också och fick ett ynka nerslag. En bra dag för fröken Persson i hennes debut! 

 

 

Första dagen var det förklass, LA+ där Julia & Poetic Annie var snabbast och tog där med hem segern. 

I lagklassen slutade laget på 8fel och där kom 7a, precis utanför till omg 2. Surt men vi är mycket nöjda med de resultatet ändå. 

 

Idag var Matilda & Ramona ute o tävlade i Vaggeryd och där blev dem dubelnolla i 130 och kom på 13 plats och där med kvalade till 140Cool

Matilda är mer än nöjd!! 

 

Senaste kommentarer

10.01 | 13:50

Hejsan!
Jag har tre hästar som står i ett litet stall utanför Vetlanda som vi hyr.
Vi skulle vara väldigt intresserade av att hitta lösdrift!
Mvh Rie

...
07.08 | 21:50

Heeejj

...
05.12 | 18:38

Hej Julia,
Jag är den som brukar komma till stallet och mata hästarna med morötter och äpplen.Är du nere i stallet i morgon söndag ?
Får jag mata din ponny ?

...
21.07 | 19:45

Hej! Idag har Welmoed gjort sin dressyrdebut, resultatet blev en femteplacering i första klassen & klart godkänt i andra. Snart dags att debutera fälttävlan :D

...
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS