Nyheter 2013

NM 2013 i Flyinge

Julia hade stora förväntningar här nere i Flyinge. I värmuppklassen var banan rätt hal så där kom Julia & Annie 4a. Dem 2 första rundorna var dagen efter, banan skulle hoppas 2 gånger och första rundan fick dem ett skitpet men runda nr 2 fick dem 0fel. Den dagen var laghoppning inblandat i resultaten så där med fick sverige ett NM Silver. Dagen efter var det dags för sista dagen och även finaldagen. Även idag skulle dem hoppa 2 rundor fast två olika banor, Annie var pigg o laddad efter alla dessa språng hon har hoppat under dessa tre dagar. Första rundan fick hon också där ett skitpet som lika väl kunde ligga kvar och i andra rundan en helt annan bana fick nolla. Julia och Poetic Annie slutade på 8fel totalt och där med kom 5a i NM! Julia är inte helt nöjd med de resultatet eftersom det är hennes sista NM på ponny och bommarna kunde ändå ligga kvar, så typiskt. Men vi i familjen är ändå nöjda för Julias o Annies presstation. 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.01 | 13:50

Hejsan!
Jag har tre hästar som står i ett litet stall utanför Vetlanda som vi hyr.
Vi skulle vara väldigt intresserade av att hitta lösdrift!
Mvh Rie

...
07.08 | 21:50

Heeejj

...
05.12 | 18:38

Hej Julia,
Jag är den som brukar komma till stallet och mata hästarna med morötter och äpplen.Är du nere i stallet i morgon söndag ?
Får jag mata din ponny ?

...
21.07 | 19:45

Hej! Idag har Welmoed gjort sin dressyrdebut, resultatet blev en femteplacering i första klassen & klart godkänt i andra. Snart dags att debutera fälttävlan :D

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS