Nyheter 2014

Nu är vi hemma från en helg i Danmark som jag tycker har varit väldigt bra. Fick en placering hem i 135 och en placering med laget. Rundan i 135 var galet bra men ett skitpet!! Men är också väldigt nöjd med denna helgen, skaffa massa rutin & erfarenhet. 

Världens bästa WarinaHjärta

Denna helgen åkte jag till Flyinge med Warina och hoppade en stor tävling. Inga topp resultat precis men kan inte klaga på rundornas helhet och ridning. Det har varit väldigt bra!! 

Debuterade även 140 med två nedslag på nästsista hindret som var en kombination. Sen fick jag ett missförstånd som var så onödigt!! Men 140 rundan är den jag mest är nöjd med, för att baga satt, jag är verkligen så nöjd och stolt över både Warina och mig. Kärlek Har ju inte så mycket rutin på dessa svåra banorna och stora klasserna. 

Denna helgen var det lång väg till SM, nu ända till Hamre. Det var ingen bra helg denna helgen heller men slutade ändå 5a, så resultat mässigt var det bra!! Kul att träffa sina ponny kompisar igen efter ha tävlat storhäst mycket detta året Vinkar

Vi hoppade 100 och 110, hon var helt otrolig och var felfri båda klasserna. Hon avslutade verkligen året på bästa sätt!! Världens bästaLer stortHjärta

Denna helgen tog jag med mig både Annie och Warina. Denna helgen var detta inte Annies helg men det var absolut Warinas!! I kval 1 blev det en dubbelnolla och 3a i 120. I kval 2 blev det en vinst i 125!! Sen i finalen 130 blev det lite stolpe ut men är ändå nöjd med henne väldigt mycket!! 

Senaste kommentarer

10.01 | 13:50

Hejsan!
Jag har tre hästar som står i ett litet stall utanför Vetlanda som vi hyr.
Vi skulle vara väldigt intresserade av att hitta lösdrift!
Mvh Rie

...
07.08 | 21:50

Heeejj

...
05.12 | 18:38

Hej Julia,
Jag är den som brukar komma till stallet och mata hästarna med morötter och äpplen.Är du nere i stallet i morgon söndag ?
Får jag mata din ponny ?

...
21.07 | 19:45

Hej! Idag har Welmoed gjort sin dressyrdebut, resultatet blev en femteplacering i första klassen & klart godkänt i andra. Snart dags att debutera fälttävlan :D

...
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS