Nyheter 2015

Året 2015

Var ett bra för för övrigt. Julia har fått många fina placeringar upp till 140 2* internationellt med Warina. Julia blev även uttagen till en talangsatsning nivå 3 där hon fick träna flera tillfällen för Jens fredricson med 7 andra uttagna hoppryttare i sverige. Det var mycket lärorikt och väldigt bra kurser utöver träningarna.

Johanna red inte mycket förra året då hon var gravid med sonen William. Så det var Julia som red hennes hästar under en period. Johanna fick även Ramona och började rida henne på hösten 2015.

 

Matilda slutade med hästar detta året då hon kände att allt blev haldant med både jobb och hästar samt att det blev stressigt. Så hon gav Ramona till Johanna och Matilda skaffade därefter får på gården hemma. Matilda vill inte göra något halvdant och hon ville även kunna göra annat så detta var ett alternativ att sluta med hästar. Men Matilda säger att hon kanske tar upp hästar efter några år men de för framtiden avgöra.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.01 | 13:50

Hejsan!
Jag har tre hästar som står i ett litet stall utanför Vetlanda som vi hyr.
Vi skulle vara väldigt intresserade av att hitta lösdrift!
Mvh Rie

...
07.08 | 21:50

Heeejj

...
05.12 | 18:38

Hej Julia,
Jag är den som brukar komma till stallet och mata hästarna med morötter och äpplen.Är du nere i stallet i morgon söndag ?
Får jag mata din ponny ?

...
21.07 | 19:45

Hej! Idag har Welmoed gjort sin dressyrdebut, resultatet blev en femteplacering i första klassen & klart godkänt i andra. Snart dags att debutera fälttävlan :D

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS